Släktforskningskurs

Sven Rosborns släktforskningskurs

Släktforska med mig på nätet!

Vill du lära dig släktforska? Jag kan visa dig hur man gör! Jag kan öppna en dörr för dig till en helt ny värld av spänning och historiekunnande.


Det är inte svårt att släktforska. Men som allting annat behöver man lära sig grunderna. Eftersom jag genom åren undervisat tusentals personer i historia ville jag göra detta också när det

gäller släktforskning. 23 videoavsnitt ligger och vänta på dig. Du tittar på dem i hemmets lugna vrå när du har tid. Och det kostar givetvis ingenting!


Låt oss nu starta min släktforskarkurs! Jag har skapat ett antal videoavsnitt som berättar hur jag själv gått till väga när jag släktforskar och som ger dig information och tips som du själv kan använda dig av.


Kursen är uppdelad i olika huvudavsnitt. I de första avsnitten berättar jag och ger tips på saker som du som släktforskare bör tänka på innan det kanske är för sent. Vi blir alla äldre, människor och föremål försvinner. Vill du däremot genast kasta dig in och själv börja lägga upp ditt släktträd på din dator startar du på avsnitt C nedan. Du kommer till de olika avsnitten genom att klicka på dem.